31.10.05

İstanbul'da Gençlik Kurultayı


Dünya Türk Gençleri Birliği ve Türk Ocakları ile TİKA'nın ortaklaşa düzenleyeceği "Türk Dünyası Gençlik Günleri ve Kurultayı" İstanbul'da yapılacak.
Dünya Türk Gençleri Birliği ve Türk Ocakları Genel Merkezi'nin, Başbakanlık Türk Tanıtma Fonu ile Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın (TİKA) katkılarıyla düzenleyeceği "Türk Dünyası Gençlik Günleri ve Kurultayı", 14 Kasım 2005 tarihinde İstanbul'da yapılacak.

Türk Ocakları Derneği Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Kemerburgaz Marin Princess Oteli'nde gerçekleştirilecek gençlik günleri ve kurultay, 20 Kasım'a kadar sürecek.

Bu yıl 12.'si düzenlenecek Türk Dünyası Gençlik Günleri ve Kurultayı'nda, 36 ülkeden yaklaşık 200 delege yer alacak. Gençlerin 7 ayrı ihtisas komisyonunda çalışmalarını yapacağı kurultayda, komisyon raporları tartışılıp kabul edilecek ve Dünya Türk Gençleri Birliği'nin yeni yönetimi belirlenecek.

Öte yandan, Türk Dünyası Gençlik Günleri ve Kurultayı kapsamında her akşam ayrı bir delegasyonun gösterisi, kendi müzik ve danslarından örnekler sunacağı etkinlikler de gerçekleştirilecek.
AA

http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=322658

Hiç yorum yok:

 
Siteyi düzenleyen: Terken_Hacaloğ*lu